❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Thursday, 30 June 2011

hadiah yang saya nantikan!

salam readers!
hehehhe...ari nie cik eyra memang happy!nak tahu sebab ape?
sebab hari nie cik eyra dpt t-shirt kemeja dari " my encik Doreamon"...ceritanya macam nie...
al -kisah~~
mase minggu lepas ada Expo dkt Dataran Tangkak,then,kalau ada Expo,mesti lah ada jualan baju kan? maaf ye,,cik eyra nie memang mata rambang!if nmpak baju,terus borong,so,boleh dikategorikan  hantu baju!hehehehe!sambung cerita,,cik eyra SMS la dekat 'my encik doreamon".........



tuuutttt.....




ade jualan baju tak dekat sana?



:::::then,my encik doreamon reply::::



tutttttt.....



ade laaa...banyak,,ira nak baju yang macam mana?



:::::::cik eyra reply:::::




Saya suka baju MONSTER ENERGY!yang warna putih...ada tak??





:::::::my encik doreamon::::






hmmm..oke,nanti apis tengok kan ea baju untuk ira ea?saiz?






tuuuttttt.........sorry!yang lain tu semua secret~hehehe

haisshhhzzz!pelik la my encik doreamon nie...orang suruh tengok kan die pergi beli pulak..haiya! nie sebab dia ckp ada org nak beli,so sbb tu la dia belikan terus!kira berebut la dengan orang tu!hahaha!wow!sweet!!baik hati pulak die nie...tapi,,x pela la...ship sikit duit cik eyra!::::(muka jahat):::::
then,dia janji ari isnin nak bagi...tapi x bawak pulak!:::(touching sementara):::
then,ari selasa janji nak bagi,,,tapi dia x hadir sekolah pulak!:::(muka benggang):::
then ,ari rabu,,die hadir ,tapi cik eyra pulak ada program dekat Muar!kesian dia tunggu~:'(
ahaa!!!now,,tak ada excuse  lagi bagi kami!!janji tetap janji!
hehehe...so,ari nie 30/6/2011(khamis),,dia janji akan tunggu saya depan libary sekolah~
bila bertandangan!aduhh!segan leyh!Allah sahaja yang tahu~tapi cik eyra tak bertangan kosong la..
ada la jugak bagi dia buku FOKOS PMR(SC)..senang sikit untuk dia baca waktu PMR nanti,,,kan sayang??hahah!(=
::::nak tengok baju tu tak:::::






::::::captoin please::::



see ha!sorry my dear! tak secantik mana,tapi pada cik eyra tetap cantik ,walaupun korang cakap buruk~
hahahaha..thank to my encik doreamon!!sayang awk!.
that's all for today,,


Salamualaikum~ (=

2 comments:

  1. nice story!!

    keep it up..

    teruskan menulis yerkk..

    saya dah follow blog ini..

    follow la saya yerk

    http://mat-jungle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. syg btol encik doreamon kat cik eyra...haha

    ReplyDelete

wah ade orang comment la :')