❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 19 July 2011

chocolate?? suka!! sebab tu la orang panggil saya choco eyra~

 awak kejar saya sampai rumah nur hawa!!
so sweet


salam readers!!

hmmm...ade orang bagi cik eyra chocolate...nak tahu??hehehe...secret!! alalalala...kesian korang ...oke-oke...nak tahu kan?? ceciter~ ceciter~ ceciter~

al-kisah...tersebut lah kisah~~~cik eyra dapat chocolate?mcm mana tu?
oke...firstly,,""dia"" memang da decide nak bagi cik eyra chocolate...entah lah,,tetiba hati nie nak makan coklat...kalau boleh nak coklat ""ferroroshare"" tapi...tak pelah,,cik eyra pon pilih coklat ''CABBARRY"...yummuy~ sedap kan?memang la sedap! coklat tu beb!haha!...oke...memang dekat sekolah tunggu "dia" haishhh!! tak nak bagi sudah...fine..hehehe..(ada lah merajuk sikit) =.=

oke...!!! tak nak bagi dekat sekolah,,,tak pe! tunggu lah esok! then,,balik sekolah,,jalan kaki dekat rumah hawa,,(bestie saya),,jalan punya jalan..suddenly terserempak dia dekat tepi jalan,,"dia lambai tangan"oke...(dalam hati memang geram ,tapi sayang,,) so,senyum la dekat dia! ikhlas taw!! oke...punya lah tunggu my sister jemput,sambil tu berbual dengan miss hawa~ suddenly!!!! arhhhh!!! "dia datang rumah hawa" for what???"" apelagi kalau bukan bagi coklat tu la! mahu tak mahu,,, dengan muka segan dengan cutenya,,keluar rumah hawa then ambik lah coklat tu~MY gudness!! Tuhan sahaja yang tahu..then,,say Thank you for him....lastly,,dia pun balik uma...wow!! sweet gila...tak pernah laki-laki datang rumah kawan semata-mata nak bagi coklat!! ni memang cinta sejati!hahaha,,,thanks darling~weeeeeeeheeeee....

so,berdasarkan cerita di atas korang pun da tahu sape "dia " tu kan....hehehe..."my encik doreamon" laaa...kalau tak sape lagi...sweet gila! suka!suka! memang suka! terharu sayang!haha,,pecah rekod!!! dia lah orang yang pertama bagi coklat dalam hidup ira...thanks kiss for you...


salamualaikum

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')