❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Wednesday, 13 July 2011

Dugaan bagi GENG GOST =..=

say hello to you all!!!
hello readers~~
how are you??miss me??thank you so much =)  
i'm fine here.....miss u all so much...oke now we start our post now..here we go babee...




oke,,,,hari niw tajuk kita agak sedih
(hujan tak turun,,,nie ko nya pasal lah FAZLI!!!,,ko tak nyanyi!!!hahahah)...ehehehe,,bukan2..niw sebab ramalan cuaca persahabatan kita tergendala??  sampai??? bila???  hmmm...entahlaaa...mampu sesabar yang sebanyak mungkin...GOST(geng kita ajee) dilanda kerosakan sebentar...maksudnya ade problem la sikit...hmmm.... cik eyra tak tahu la sampai bila nak jadi macam niw..sampai kiamat??sampai mati?? kenapa lah semua orang nak merampas kebahagiaan cik eyra?rampas la sangat...ehh,,,ehh,,,bukan rampas,,,cuma salah faham.=).oke,,,,korang salah faham??WAHAI GENG GOST,, adakah kita hendak merampas kekayaan someone?adakah itu benar?dan betulkah kita nie geng-geng yang kaya sahaja?setahu cik eyra GENG kita niw semuanya hidup bersederhana ,,,tak ada pon yang kaya-kaya...janganlah salah faham kalau tak tahu kebenarannya dear~kita bukan korang yang fikir,,nak rampas kekayaan someone...no!!!! salah semua tu..kepada GENG GOST janganlah mengalah...mesti ada hikmah di sebaliknya..kita sabar sama-sama yea?? cik eyra tahu korang-korang ada cakap something..baik yang duduk sebelah cik eyra waktu masa _________ tak apalah...teruskan...esok-esok bukan cik eyra yang salah..korang dah besar,,so,,korang tahu pikir sendiri ,,mana yang baik & mana yang buruk...pintu kemaafan sentiasa dibentang luas...sape-sape pon akan maafkan rakannya sendiri,,tak kira lah musuh mahupun bukan musuh..= )  sedangkan ALLAH & PARA RASUL memaafkan umat-umatnya...ape cer kalau kita bongkak dan menyombong lebih kan??ishhh...ishhh...tak patut...hal niw tak ada kaitan lah dengan sape-sape...kecuali GENG GOST saja... CIK EYRA DOAKAN KEBAIKAN UTUK KORANG SEMUA..MAAFLAH KALAU CIK EYRA TERSALAH TULIS,,RASANYA TAK ADA SALAH APA KAN??hmm....tak nak cakap banyak..cuma yang termapu berucap..yang cik eyra sayang GOST forever and ever.. =)  (wait2...sebelum tu,cik eyra nak luahkan something dekat u all) 



silaaa scroll...dan baca!




lastly...............


(EYRA,SYIRA,FARA,DIBAH,HAWA,FATIN)


salamualaikum guys!!


1 comment:

  1. InsyaAllah..
    kita semua akan kekal..
    nie dugaan je nie..

    ReplyDelete

wah ade orang comment la :')