❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Friday, 1 July 2011

hari yang memenatkan saya sehingga buat saya sedih ='(

(menanggis itu adalah baik untuk seseorang yang ada masalah,walaupun hati tak bermaya untuk meluahkan,lebih baik kita memendam sehingga air mata mengalir,Insyallah,semua kekusutan akan berlalu pergi dengan baik)
salam readers!!
ni hao ma??
wo hao...hehehe..(sajea berjenaka)
 
korang tengok title pon da tahu kan?yupp...memang pon...cik eyra penat sebab ,biasa lah hal perempuan, apabila period,penat selalu ,lesu,tak larat gitu...yang menambahkan penat tu sedih la pulak!!
ishhhzzz!mentang-mentang hari nie cik eyra masam dekat sekolah,cikgu pula ambik kesempatan marah cik eyra! cerita nya macam nie~
alllll ~kisahhh,,,tersebutlah kisah~

:::::semasa dekat kelas 3 Berlian(kelas cik eyra):::::



waktu selepas rehat,masa ke lima..(waktu BI)with madam khiriyah~



sepatutnya,sekarang nie masa cikgu BI,penat cik eyra merayap 1 sekolah with my BFF (basyirah and fatin) mencari cikgu khiriyah~tetapi tak jumpa jua!cik eyra pergi pejabat pulak tanya cikgu ganti,huh!!!semua orang tak layan cik eyra dekat sana!(muka benggang)....hmmmm...tapi nasib baik lah cikgu fatin (cikgu baru) layan saya~(muka baru lah happy sikit)....heeeeeeeeee......then cikgu cakap tak ada guru ganti la pulak!aduh!kesian la dekat kelas aq tak ada guru ganti!hmmmm..

tiba-tiba,cikgu ramli pulak sedang busy menyiap kan kerja STAR OF SEMESTA dekat pejabat! 3 SET OF MODUL SEJARAH! OMG!!!!!hanya Tuhan sahaja yang tahu...then,cikgu ramli pulak masuk kelas 3 Berlian...baguslah ,selamat sikit,tapi yang penatnya,kena jawab modul sejarah tuh! i hate! cik eyra yang bukan star of semesta pon kena jawab!mana adil! tapi sabar je la yang boleh!




====Ringggggggggggggg====
(loceng sekolah pon berbunyi)



waktu keenam,SCINCE(with miss Han Kee Ling)




Budak-budak kelas cik eyra pon belum bergerak,as MONITOR  kelas 3 Berlian ,kena lah tegur suruh cepat sikit~cik eyra tunggu lah dekat depan kelas pintu 3 Belian,,(no in mood,muka pon macam nak kena tampar berkali-kali...heeeee...lantak lah!)  sambil-sambil diri tu,tengok kelas """"my Encik Doreamon""...hmmm...rinduuuu !!dia tak ada dekat kelas pulak!mana dia pergi! cik eyra ingatkan, kalau nampak dia,baru lah lega sikit muka cik eyra nie...tapi tak jumpa pon hari ini~tak apela.. = (


ahhhh!! forget it!budak-budak pon da siap2...agak lama la jugak!hmmm...terus ke makmal sains~
masuk jep..pehhhhhh!!!kena mara !errrgghh!tension!pasal budak-budak nie masuk lambat.aq pulak yang kena!sabar jep laaaa...cxikgu membebel jep....1 masa die membebel pasal cik eyra! cik eyra dgn benggang nya buat muka bodoh sudah!!bingit lar telinga cik eyra!"""cikgu cakap,next time,sc class if u all late ,punish u all...exspecially the monitor,monitor kena rotan 2 kali ganda,yang lain cuma sekali sahaja..monitor kena rotan 2 kali sebab dia tidak tahu menjalankan tugasnya dengan disiplin.."""al maklum lah cikgu science cik eyra ni guru yang utama kan disiplin..lantak lah nak pukul aq,apa aq kesah!



=====pukul 12 tengah hari..(waktu balik)====



balik jep rumah,cik eyra terus ,tarik selimut,, on air -cond! terus tido!!(apa lagi,menanggis la)haaaa...baru tenang sikit hati! (=o=)



penat-penat pon kena pulak marah dengan cikgu science! tu laaaa..nak jadi budak kelas pandai lagi..kan sudah kena! cik eyra pesan kepada pembaca -pembaca bloggist,if nk jadi pandai boleh.tapi korang kena berkorban kan masa korang laaa..better,masuk kelas biasa..jangan masuk kelas pandai!susah!...renung-renungkan lah yea?


that's all for today...thanks kerana sudi membaca,,syg kamu semua!
salamualaikum = (















3 comments:

wah ade orang comment la :')