❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Saturday, 2 July 2011

LARIAN 1 MURID 1 SEKOLAH 1 MALAYSIA

lari untuk kesihatan =)


salam readers!!!
hehehehe...lari...lari...lari....sampai lebam!!yea!! pelik lah...tajuk  kita hari nie kan??
I MURID,1 SEKOLAH ,1 MALAYSIA!!!!!!! entah la...perdana menteri da tetapkan,so,sebagai penduduk rakyat MALAYSIA,kita kena ikut ape yang diarahkan?betul tak???hmmmmm...betul...betul...betul...acecececece..... = ) oke,,now we start our story..macam mana berlaku masa dekat sekolah tu?mesti korang tertanya-tanya kan?oke...oke...relaks!!cik eyra cerita kan~ jangan irau~(bahasa sabah)..hehehe~here we goooo!!!!!

As u know,,Biasa lah kan?budak sekolah kena bangun awal...ermm..memang susah nak bangun,ikutkan ari sabtu tu hari cik eyra tido sampai lebam!!kira nya macam cuti la jugak...tapi disebabkan ade sekolah,terpaksa cik eyra kena pergi kalau tak,,da lama membuta!! ape la anak dara sorang nie..membuta jep kerja nya...ahhh...lantak lah..bukan hak korang!!hehe..ade aq kesah? (>..<)
da siap2 nak gi sekolah...around dalam pukul 6.50 am...""my encik doreamon"" mcj..just say  gud morning to me~ehh...tak pernah-pernah dia SMSpagi nie..maybe rindu kot?apedaaaa...same sekolah pon nak rindu pelik laaa...layan sahaja...but it so sweet honey!! i love it!!auuww!!



pukul 7.00 a.m..sampai jua sekolah tercinta aq nie!!opppss!!budak semua da kumpul..ape lagi..jom laaa..
oke..then,,biasalah,cikgu yang bertugas kena jaga kita orang,,tak lama tu,pengetua pulak ambik alih..haisshh...ceramah pasal suruh kita orang jadi orang yang baik...panjang la jugak ceramah nya..agak2..45 minit baru habis...bosan!!then...selesai je pengetua ceramah,,aktiviti senaman robik di persembahkan...alah..bukannya nampak!semua budak laki-laki halang..kita orang xtak buat apa-apa pun..berdiri diam jea~baru rock!! then...15 minutes tu..cikgu pon lepas kan kita orang lari..lari pon dekat kawasan KOLEJ MATRIKULASI...


Dalam lari-lari pun,cik eyra cari jugak my encik doreamon..tak ada pon..mana dia pergi?ahhh..biarlah..
kepenatan melanda diriku!!!! cik eyra  and Gost member pun lepak dekat koperasi~cik eyra da agak da..mesti encik Doreamon ada dekat situ..betul!!!
ishhhyyyhhh!!dia tu jahat la !!da la cik eyra ni pemalu ,,lagi nak kena kan cik eyra!!Ya Allah,,kau sahaja lah tahu perasaan aku.. then,,dia buat-buat nak belikan air laa..errghh..geng2 cik eyra pun da mula nak kenakan cik eyra!!aduh!!segan!!salah seorang kawan cik eyra,,cik aisyah basyirah la..ergghh!!dia tanya ::::::my encik doreamon laaa:::::

encik doreamon hah!!nak beli apa??




then dia jawab,,nak beli air C2..



cik syiera sambung,,hah cik eyra tak nak beli ke??



then,,he say,,boleh jugak.. =)   
(dia buat muka senyum dia laaaaa pulak,,aduhaiii..malu!!)




cik eyra yang sedang duduk dekat hadapan dia nie..menanggung kemaluan yang sangat tinggi gila gaban!!!! u watch it syiera!!!!

ang cik syiera nie bukannya nak tolong ambik kan dia air..muka cik eyra nie la yang kesian dekat dia..cik eyra pon tolong la jugak..then nak baki kan duit tu,,menggigil tangan cik eyra!!tak tau la kenapa..cik eyra try kawal diri..ooooo!!!selamat!! tu la peristiwa yang tak boleh cik eyra lupa!! cik eyra akan ingat sampai tua!!heheheh..lastly...balik masa beratur pun try cari dia...tak jumpa!!!tak ape laa..hari lain boleh jumpa lagi.. = ) apelagi...balik uma..makan nasi goreng  dgn  ayam goreng then terus tido...kepenatan mulai menghantui cik eyra!!hehehehe..penat!!!tapi happy!!

terima kasih kerana sudi membaca,,so,ape lagi??like n follow laa..yeahhh~

salamualaikum...



2 comments:

  1. hahaha..
    tak boleh blaa mse kat koperasi tuh..
    pity u

    ReplyDelete
  2. best la dapat lari ramai2 :)

    http://mat-jungle.blogspot.com/

    ReplyDelete

wah ade orang comment la :')