❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 19 July 2011

next time check kertas ujian dear miss eyra=.=

padan muka aq!!!careless!!


hey stalkers!!!
salam semuanya??feeling better?? ^_^
hehehe...oke ..title kita hari ini Check your exam sheet before your answered it!
therefore..


hal ini terjadi pada cik eyra...degil kan??memang! saya ngaku saya degil..kesah??hahaha..ari niw exam kertas BM,oke...cikgu pun bagi kertas macam biasa..selama cik eyra hidup,,and ambik exam,,tak pernah ada kertas yang tak lengkap...semuanya ok sjea~ then,,,tak tahu lah hari ini...(19-7-2011,selasa) hari yang pelik bagi cik eyra..tiba-tiba nak jawab soalan yang ke 31 tak ada! gone! hilang! ehh...pelik..then tnya lah cikgu Hemalatha...hmm..ingatkan nak ambik kan kertas,rupa-rupanya kena ambil sendiri! ape nie! cikgu pun tak nak tolong anak murid sendiri! ape cer! mang benggang lah! errggghhh!!!!then,cik eyra pergi kelas ke kelas...then,tanya cikgu Hapipah ada extra kelas tak...then dia ada sehelai jep...padahal kelas cik eyra ada 2 orang dapat kertas yang tak lengkap! then,balik kelas balik,cikgu hema pulak duk situ bersantai...da lah cik eyra demam! azab gila!benggang jep dgn dia! sabar jep la..then dia suruh photostat pulak daaaa!habis masa aq nak menjawab macam mana?terbuang gitu lah ek! gila!errr...then,,cik eyra terus pergi kelas 3 Zamrud jumpa cikgu hapipah balik,then cikgu hapipah pulak cakap pergi mintak kertas dekat kelas lain..oke...i obey..

.then...kelas delima pulak tak ada extra exam paper! how!!!! patut ke aq pergi kelas Nilam??? terpaksa nak buat macam mana ek! OMG!! kelas doreamon!!macam mana!! redha jea laa dear miss eyra!!!! SAY VERY GOOD FOR MISS EYRA!HAHAHAHA!nasib baik lah cikgu hapipah mintak kan...sayang cikgu! u save my life...masalah nya cik eyra bukan tak nak pergi kelas nilam uh.....sebenarnya cik eyra segan ,,,malu..haha!! faham-faham jep la adik-adik manis semuanya! da dapat kertas terus jawab,,sebab masa pun da nak tamat kan..hhhhrrrr~ tension gila!!! i need u doreamon! >__<

so,next time,,u all  yang baik jangan lah degil...check your exam paper before u answered it! say no for careless!!ye!tak kesah la korang exam ape-ape..jangan careless!check taw sebelum jawab! listen from teacher fazirah's advice!hahahaha! oke..that's all...thank u sudi membaca!

padan muka aku..balik rumah goreng telur lah ape lagi!


salamualaikum....

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')