❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 19 July 2011

outing muar got something??present?? i love it!!!!





salam semuanya??
i'm here!!!! how are you guys?? in pink of healthy??
i'm here sure in red of health,,i mean,, got the fever exam!!! errgghhh~ hate fever!! hey~come on gurls and boys!! say No for FEVER!! yeah ~ i like it~ ehhh...kenapa tiba-tiba dekat zone FEVER  niw?? sesat sudah...oke...oke...now we start our post,,hmmm da lama tak post,,padahal baru 2 hari tak post,,but still ada ""hot story"" dari miss eyra..hehehe..jom kita ceciter~ ceciter~ ceciter~ >__<

first,,cik eyra ada gi jalan dekat bandar muar~hmmm,,memang dekat,,but,,korang mesti tak percaya seumur hidup c ik eyra kan,,sure cik eyra tak pernah gi WETEX!!!hahaha..ketinggalan zaman betol..""memang""..haha~ sah tertinggal kapal selam.."".memang""  hey! ada aku kesah dak?? errr...blurr~oke..biasa la ,,fist day melangkah ke WETEX! gila arhh!!(sorry ayat kurang elok) hehe,,gila sebab ramai budak-budak muar melepak lah! dengan awek nya..huh! tak jelez pon..bak kata pepatah cik eyra ..""hello,,tak main lah mat-mat lepak,,waste my time,,better i'm pray for ALLAH~dapat pahala kan??kan??kan?? sure my pleasure..muahhh!!haha


pergi sana macam biasa lah hal perempuan mesti beli buku novel,,memang pun..sorry cik eyra memang kaki novel..=)  hmm..then,,jalan-jalan...tetiba singgah dekat 1 kedai niw..kedai handphone..yeah~beli phone baru..jenama...SONY W150i...sweet auww~touch site pulak tuh..bajet la seketika..hehehe..ade aq kesah...bukan aku kacau mak bapak kaw berak!(kasar seketika)...then,,ayah cik eyra pun beli kan..baik nya hati ayah ku niw...da la ari tu dapat kasut dari ibu..ni kan pulak handphone!wow!! rezeki aku..TERIMA KASIH YANG MAHA ESA~AKU BERASA SANGAT BERSYUKUR KERANA BERKEHIDUPAN SEDERHANA WALAUPUN TIDAK SEBERAPA KAYA ,RIAK DAN SOMBONG MACAM ORANG LAIN~I LOVE U ALLAH >___<
balik uma..belek-belek la handphone niw~hehehe...memang...tangan da gatal la katakan..korang mesti tertanya-tanya pasal kasut aku macam mana rupanya kan??handphone pon sama kan??wait2...one by one dear~sure!! mestilah kena tunjuk kan..kalau tak korang-korang yang rajin membaca tak percaya..hehehe...oke...




now please scroll~

::::firstly kasut~~ pinky girl!!!
muka depan...>__<::::::











muka dari tepi.....pink semuanya~









then...handphone!!! muka depan...






muka belakang....warna merah...
sweet gitu kan?



memang sweet..tapi pendapat korang tak tahu laa..but cik eyra tetap cakap sweet walaupun benda tu buruk.. i love my own choice!..lastly..wish ayah dimurahkan rezeki,,insyallah 1 hari nanti kak angah akan balas budi ibu dan ayah..sayang ibu dan ayah!muahh!! i love toooooo much..hehehe..oppsss!! lupa! begitu jugak dengan encik doreamon saya~ILYSM...Muahhh papa!^__^

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')