❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 26 July 2011

when my incik doreamon get in to my class??OMG!! (zz_zz) !!

(senyum tak perlu kata apa-apa )
 
 
hey stalkers!!!
hehe..miss dekat belog ku yang tercinta niw,,da lama tak post...well,,biasalah da nak PMR...memang busy...korang pun pernah merasa kan?memang azab gila!!! homewrk yang berlambakkan! aktiviti koko yang padat! Tusyen padat! semua tak boleh nak rehat! cuma hari sabtu jea yang free..hari yang boleh bangun lewat! =)


oke,,now we start our post here!! here we go babe!
ok,title ari ni best~sungguhpun korang cakap tak best,cik eyra tetap cakap best,,tak nak dengar tak apa..cik eyra tak paksa..sape yang rela baca,,hehe,,silakan~my pleasure =) ...
betul...OMG!! "incik doreamon" masuk kelas saya lah! tak pernah -pernah dia masuk..ishh..macam nie cerita nya...al- kisah....

lepas rehat,kelas bawahan kan Agama,,maybe incik doreamon ni dia pinjam buku dari bestfriend cik eyra(nasihin)..oke...then ,,waktu dia nak pulang uh,cik eyra tengah mengantuk gila! ape lagi tido lah...memang dari awal cik eyra ada rasa yang someting akan belaku taw,then tak sangka pulak,,memang sa\h dia masuk kelas cik eyra!nak pulang kan buku nasihin uh,,pulak,,tempat nasihin area-area belakang cik eyra! aduh!! Tuhan sahaja yang tahu,tahu,,nasib baik la cik eyra takl ada feeling gila,sebab sibuk dengan tido...heeeeee...tidoo....tido...(Z_Z) ....ZZZzzzzZZZzzz...





then,,cik eyra macam ade rasa yang ada orang lalu sebelah cik eyra taw,,like sepantas kilat! ingatkan cikgu Aiha(cikgu BM)...hmmmm...rupanya dia larh! aduhai...mak! haha! terus bangun,, tak jadi nak tido balik..yang kelakar nya,,yelah,,masa "incik doreamon " masuk uh,well,,kawan cik eyra bagithu yang dia pandang cik eyra,,oke,biasalah adat orang "ehem-ehem" tak kesah sanagt! but! yang si nasihin dengan fazli tu yang melebih! ejek nama cik eyra la! kesian "incik doreamon" tersipu -malu! bhahahahaa!!!dalam dia malu pun dia sempat pandang cik eyra ,,then,yang si nasihin ni asyik ejek "fazirah" "fazirah".....then,,cikgu Aiha pulak sindir balik dekat nasihin .... ok la tu,,anak orang kaya..jelez cakap lah jelez..(=.=)...errgghhh! nasib baik lah cik eyra tak beberapa dengar sangat,,if not! malu,segan sedunia muka nie!




haha...then dia pun berlalu pergi,,dengan  muka senyum kut..haha..entah laaa..then,lepas tu,cik eyra terus bangun dari tido..alaaaaarrrhh! nampak dia dah pergi,,baru nak senyum,terus jadi masam =) ----- =( tak apa mlah...next day ada lagi..tu la sweet memory today..memang syok kan! terharu la jugak..yelah,tak pernah-pernah dia masuk kelas cik eyra..nie berani pulak! hehe... rindu ke?? rindu awak juga! yeahh~ ehhh...da! da!...jangan nak mengatal di sini cik eyra! oke! i obey!!! i  obey!! yahooo!! ^_^




dear stalkers! niat cik eyra bukan nak bangga or not..or mengedik,korang jangan lah salah fikir..bukan apa,cik eyra cuma nak sharing rasa happy cik eyra nie..nama pun blogger,so adat lah kita sharing cerita bukan?hehe..hopely enjoy ur reading yea! thx  sudi membaca! >__<...hehe..to my encik doreamon,i proud of u baby!! thanks be my teddy bear every day~


_cik eyra here_


=salamualaikum=

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')