❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Saturday, 30 July 2011

whenever u go,,still find u =.=

salam stalkers!!
sihat tak semuanya??cik eyra selesema lah...tak bebaik lagi demam niw...bila la nak sihat?tapi tak apa la..sakit pun terima jep..yang penting saya sayang "dia"...

oke,hari nie,bosan..sebab cuti,,pelik ek...leh bosan pulak da..oke...tak pe...tak pe...kejap lagi nak buat homewrk la..baru tak bosan! ye tak ye ek! ari niw atok cik eyra ajak gi beli tudung laa..al maklumlah da nak raya..so dia ajak cik eyra..oke..nak jejalan sepuas yang mungkin..bagus..sape nak ikut??jom..tapi duit bawak sendiri la..banyak cantik mak hang sruh aden  belanja??hehehehe..gurau sahaja meyh~oke2..korang semua mesti da ada impian nak gi belajar bila korang da lepasan SPM kan??cik eyra  nasihat kan..jangan masuk form 6,,terus masuk universiti terus! sbb bazir masa kalau korang ambik form 6..betul..sure 100%!







so,di sini cik eyra pun da pilih  universiti cik eyra! korang nak tahu tak?jap...jap...jap...tak sabar yea??oke..(UNIVERSITY AL-AZHAR,MESIR) oke tak??ape pandangan korang?bagi cik eyra memang sukar nak masuk U tu..tapi cik eyra akan usaha sebaik yang mungkin...=)
hmmm...dengar cerita universiti nie top ONE! memang! HARVARD baru yang nombor 2~yeah~kalau boleh,, if "dia" pergi Mesir" its oke...""u go first"",later i follow u..n i will find u,,insyallah kita jumpa dekat sana?manalah tahu,sama Universiti pulak tu! wow!!amin~ oke la tu ek..mana la tahu kita jumpa dekat tepi jalan ke,tetiba cik eyra pakai baju  jubah,purdah,bermata coklat..hehe..aduhai,,then nampak incik doreamon pulak,,wah!!! macam cinta adam & hawa!!haha..jangan dia tak kenal cik eyra sudah..hehehe..ape cik eyra merepek nie..oke...oke...think positive!hurmm..cik eyra nak ambik kos ape ek? dentist la..tapi tak minat! nurse la...hmmm...oke jugak...tak nak! nak pegawai kastam jugak!hehehe..amin...insyallh cik eyra jagi pegawai kastam..t boleh tembak orang jahat!penggg!!penggg!!!penggg!!! mati sudah... yeah...cik eyra menang~ =)

kalau cik eyra pergi sana kan,firstly,,nak cari "dia",,nak "jenjalan dgn dia  dekat sekitar mesir",lastly tunaikan haji sambil tu berdoa..""Ya ALLAH,sesungguhnya ,aq tidak dapat bertemu dengan dia di sekitar mesir,,kau temukn lah aq & dia di hadapan Ka'abah sebagaimana kau pertemukan cinta adam &hawa..kalau kau tak nak pertemukan kami  juga,tidak mengapa...mungkin "dia" bukan jodohku,,tapi,,yang aku inginkan sangat kalau dia bukan jodohku jua ,,tunangku jadilah ya Allah..aku mohon pada Engkau,,biarlah  suatu hari nanti cinta islam ku ini akan di bimbing oleh "dia" ya Allah..amin""~ ='(
maaf...tak mampu nak tulis lagi sebab air mata da menitik..maaf yea..kita jumpa lain hari..hopely enjoy~

University of AL-AZHAR
 


=salamualaikum='(

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')