❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Thursday, 25 August 2011

no title =.=

salam stalkers!!!
 oke..mari kita ber-blog kejap...da lama cik eyra tak membebel...bukan apa,,laptop dgn netbook semua hantar Format balik...so,,today baru dapat ambik dari kedai...muka happy =)
tapi...tak tahu lah cik eyra rasa hari ini  macam "badmood" to someone!tak tahu lah bad mood dekat sape...haisshhh...sape lah malang agaknya ek..! ahhh...kesah ape aq..hmmm...balik jep tusyen BI  dari sekolah...terus capai bantal..ape lagi tido lah!tiba-tiba air mata terus mengalir...rindu dia...nangis je kerja aq,,sampai lah tertido..haisshh...zzzzzzZZZZzzzzzZZzz...
Ya ALLAH...kenapa lah aq tetiba pening pala pulak niw..sakit nya hati aq ya Allah..sakit...sakit....sakit...hanya Kau lah yang tahu "derita"aq ini...agaknya macam beginikah aq berjanji dengan Kau waktu roh aq  ditiup...semua janji -janji aq terhadap Engkau..aq baru tahu..betapa besarnya  ciptaanMu ya Allah..aq memuji keagunganMu..Subhanallah...Subhanallah...Subhanallah...ya Allah..aq sangat takut kalau orang lain "mencuri" kebahagiaan aq..benarkah satu hari nanti akan terjadi pada aq tentang apa yg aq pikir tadi?takut...andai kata lah,kau nak pisah kan "Kami" ,,,kau pisahlah kan dengan cara yang baik..andai kata,, "kita" ada jodoh..kau kekal kan lah seprti mana aq janji kepada kau semasa di Luh Mahfuz...aq tension sekarang!!!!!! tension!! tension...tambahan lagi dengan nasib aq yang sekarang ni...aq masih menjaga hati dia...alhamdulillah "kami" tidak ada pun gaduh apa setakat ni...mudahan berkekalan...amin~cik eyra tak tahu lah...tetiba tension pasal pelajaran seharian cik eyra...kekadang risau gila pasal dia...selalu tanya pasal ksihatan dia...ok x?hmmm...takut jugak nak tinggal kan dia sesaat! no...no...cik eyra setia pada dia!hmmm...tapi tak tahu lah...dia pulak ada tak pikir pasal cik eyra?hmm...biarlah...cik eyra x nak kacau tepi kain orang...janji dalam diri cik eyra setia pada dia..=)  teringin jugak nak jerit depan dia macam nie" aishiteru awk!!sayang awak!! wo ai ni!! mahal kta!!!"" tapi apakan daya cuma boleh berbisik jek kot dkt blog ira....maybe waktu tak izinkan lagi...mungkin satu hari nanti kot...hmmm...bersabar lah cik eyra..oke! chaiiiyookk...blog eyra tempat cik eyra  luahkan perasaan yang makin terpendam ni...buat masa ni tak nak luahkan..tunggulah if cik eyra betul2 da ready ,,,n da tak tahan dengan dendam cik eyra...maybe yg nie je kot cik eyra  kongsi..honestly..."aishiteru incik D" ...senyumlah selalu disamping saya masih di sisi awak.. ="(




:::::SALAMUALAIKUM::::::
p/s:::::::sorry...hari ni agak jiwang sikit!

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')