❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Thursday, 11 August 2011

jangan mudah perasan la cik eyra oiiii =.=



salam all the stalkers!! here ,,
i want to story someting,,hope enjoy it!
oke,,macam biasa,,exam TRIAL PMR, da nak dekat..semua orang muka macam happy jep cik eyra tengok..tak ada feeling betul..ishh...oke,jom kita dengar ape yang berlaku dekat sekolah tadi..al - kisah... oke,pagi khamis yang indah,,semua budak PMR & SPM,kena panggil selepas perhimpunan harian tamat,

hati pun berbisik::::alah,nie yang leceh nie asyik jumpa jep..tak jemu ker?
(sambil buat muka cute)

and then,,pelajar perempuan dikehendaki ke hadapan..errrggghhh! nie yang tak suka,,tapi da terpaksa,kena jugak pergi,kalau tak da lama cik eyra round 1 sekolah,,hahaha...tak lawak pun..oke,himpun sebab ape?hah!! sebab pengetua nak jumpa lah,,asal sikit jumpa,,ishh,,tahu lah cik eyra cute sentiasa! rindu dkt cik eyra kot?hahha...(lawak ngekkk jap) ..ishhh...bukan...bukan...dia jumpa sebab pasal pelajaran atau prestasi kita orang..whooooaaa! sekolah kita yang ke-dua sekarang? biar betik!!!!dengar jea dari celoteh dari pengetua,terus "concentrade" for PMR~gud,,gud,,=) ..kebetulan pagi tadi ada ceramah Geografi(subject favourite cik eyra)(!) oke..kelas cik eyra lambat masuk dewan..so kiranya kelas-kelas lain semua da ada dalam dewan lah,cuma tinggal kelas cik eyra jep..masuk jep dewan nampak "M Incik D"=.=.. segan ada,malu ada,gelabah plus gigil..(rasa macam nak laripun ada)bukan apa..cik eyra cari lah tempat yang cik eyra semalam duduk kan..oke,nasib baik ada orang tak duduk lagi,so cik eyra "decide" nak duduk situ..lari lah..suddenly,,selang satu meja ada "M Incik D" pulak..oke dengar yea kepada "M Incik D"niat saya nak masuk dewan bukan sebab nak duduk semeja dengan awak oke,,as u plan,memang awak tak nak ada ape-ape selama 2 weeks kan?oke, i'm try to ignoring you,but,the sound from your friends make me feel much hate that! i nak belajar please?but kawan u still bising..nak fokus pon tak boleh..i try to be patient tau..for u,is kidding right?but for me is seriously..anyway,skrang cik eyra da tak ambil kesah sangat pasal tadi..just let it gone by gone! Alhamdulillah,tadi boleh fokus dengan baik..syukur dapat ilmu dari penceramah PUAN ROHANI..much love it!! =) ..then masa pun berlalu,tiba la masa nak susun meja for trial esok..berdebar2 jantung meyh~hopely tak sama dewan dengan dia,,bukan apa,if not,nanti cik eyra tak boleh fokus if ada dia taw...nanti bila nak jawab kang,ada yang 5 minit toleh dia..haa!tapi Allah da tentukan,,Alhamdulillah,,cik eyra tak sama dewan dengan dia,so boleh la "fokus till damn!"masa nak balik tadi,,hmmm...ade lah cik eyra perasan yang dia ni asyik ulang-alik ten cari someone jep dari dewan,,cari apa agaknya?nak katakan cari kawan,kawan pulak tak ikut dia?ke  dia nak cari cik eyra?tengok cik eyra duduk mana ker?ishhhzzz...tak mungkin lah,,tak!  tak! tak!dia tak kan cari cik eyra ,maybe dia cari kawan dia dekat dewan  tu kut,,apelah cik eyra nie! perasan betul lah! ngeeekkk! =.= muka pun blurrr~,,alah biarlah dia,nak tengok awek dia ker,kawan dia ker,cikgu dia ker,atok dia ker,pujaan hati dia ker,ape aq kesah...hak dia! janji cik eyra jangan mudah perasan sudah! =)  ..ucapan untuk dia& Gost member::: gud luck dear,do the best for trial,ingat pesan pengetua,jgn gagal,try dapat kan sekurang2 40% keatas..i know u can do it without me..i believe that!solat jgn tinggal,doa bebanyak..jgn nakal2..>_<.. thats all for today...maaf kalau ada kata2 yang jahat!

:::::salamualaikum:::::



p/s::gud luck korang! miss u damn! =.=

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')