❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Thursday, 4 August 2011

tak salah if kita ber dreaming,it's for fun lah ^~^

salam stalkers!!!
hari ni cik eyra nak update blog laa......
sebab sudah 3 hari kita tak membebel lagi kan??rindu sama kalian semua! first of all...u all pink of health tak?hehehe...ape la aq merepek nie...speaking pun macam ape dah! ape pon tak boleh!ngeee~ ade aq kesah?



oke,let we start our post here..^^..
hari nie masa dekat sekolah ade happy nya jugak,n ade sedih nya jugak...yang sedih nie pasal cik eyra asyik senggugut! hmm..menahan sakit perut yang tahap gaban gila! hehe..memang pun..ade lah gila sikit...haha! yang happy nya pulak..masa waktu PSV,cik eyra dengan miss fatin tengah berangan pasal pelamin pulak dah! kaaccchhooow!haha! dalam 2 masa PSV tu,,kita bercerita jep..bukannya nak buat kerja sekolah..degil kan?memang pon!! yang miss hawa dengan miss syiera n miss fara tengah khusyuk buat homewrk..bagus sahabatku nie!respect korang lah!ngeee~ then..nak tahu cik eyra n miss fatin  berangan pasal ape?oke-oke-oke...hehe...pasal nak bersanding dekat mana,then,baju pengantin macam mana,laki idaman yang (cute+ kacak+badan thaf+romantik)!!,,pasal jodoh masing -masing. dan banyak lagi lah!.hehe..melayar ria gila!! then..tak sangka pulak miss syiera pun melayan angan-angan kita!hehe..masing-masing tengah berangan! ehhh...bagus apa,,sekali -sekala kita berangan pasal masa depan kan?bagus~ >__<








then,,masa last waktu cikgu Mashitah..(PSK)hmmm...dia ada la bagi banyak homework..oke,cik eyra memang da tak larat nak gurau dengan dia orang so,cik eyra buat kerja sekolah macam biasa..yang si miss fatin n miss syiera pulak tengah borak pasal ape entah..tak layan..=.= then hawa pun mengomel pasal miss fatin n miss syiera  dekat cik eyra: ape yang dia orang buat tu??ade someting mereka nyorokkan dari kita lah eyra~ cik eyra pun tertanya jugk,ape yang mereka sembunyikan??ishhhh.... cik eyra cuma pandang dia orang then terus buat homework...then..tak lama kemudian..tetiba miss syiera n fatin datang tempat cik eyra nak tahu tak dia orang bagi apa?? KAD PERKHAWINAN!!! mak aiii...lom sampai masa nya lagi dear fwenz..hahah! korang nie..memang lah..patut lah..gelak - gelak sesama sendiri .. rupanya ada udang di sebalik batu~ishhh...kad wedding tu memang lawak..jom kita tengok gambar tu nak?hehehehe..waitt2   =.=








muka hadapan kad




muka belakang kad


muka dalam kad
muka dalam kad belah kiri









lastly,,,muka dalam belah kanan



hahahaha...kelakar kan kad jemputan nie..dia orang guna kertas A4..korang...korang...pelik aq tengok haha! anyway,i want  thanked to miss fatin n syiera b'cause spent they time to do this wedding card~i appreciated it! i love u all dear fwenz! i never forget this card till i became old grandmother..>_<
sampai sini kita membebel yea?see u allz again..

=salamualaikum=




p/s::: to syiera n fatin ,,buat majlis persandingan dekat resort eh!jangan lupa!

5 comments:

  1. hahahaha
    melawakkan diri masing2 dengan lawak antarabangsa before trial

    ReplyDelete
  2. makcik...sye mguccappkan same2..hikhik....(^_^)

    ReplyDelete
  3. syira:bagus memang pon..=)
    aretin:fatin same-sama kasih =)

    ReplyDelete

wah ade orang comment la :')