❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 13 September 2011

kalau ade jodoh,saya nak raya dekat BBT lagi~

salam readers!! today cik eyra cuma nak post one entry first~(sebenarnya nak post 3 entry,,but,,esok lusa ada lagi kan?no need to worry it!) let's go to the post!
oke..2 hari yang lepas(sabtu) cik eyra and the geng gost merancang nak beraya rumah cikgu saipul,cikgu aiha,cikgu rasyidi,dengan"incik doreamon"...(tergerak hati nak mengembara rumah bakal "MIL")haha..ape lagi..group gost berjalan lhaaa! then,,tiba juga rumah cikgu saipul..hooo...beri lah salam mcm biasa...cewah...biasalah"kami kan perempuan melayu terakhir" kena ada sifat2 malu bebanyak! =.=
masuk juga akhirnya,then cikgu saipul menjamu kami mee hailam..so delicious!yummy! tapi rugi tak makan jus buah-buahan tu=.=...(kempunan la pulak)...ishh..then sesi basuh pinggan pulak...ish..malu la...cik eyra nak gi dapur kan?then,,jln tak pandang bawah,da la lantai bertingkat sikit~heee...ape lagi jatuh la dengan pinggan sudu sekali...huh! nasib baik la tak pecah...alamatnya segan lah cik eyra oiii!!! menanggung malu yg tersangat banyak!=.= (nasib baik lah waktu uh cikgu tak ada umah..)selamat =)
then...gi uma cikgu aiha pulak..kat sana just mkn nasi berlauk! kenyang beb! sedap lak tu~ishhh kalo boleh nak tambah terung yang dimasak bercili tu~enak~yummy!!then adela snappie picture cikit~(nanti baru tunjuk yea)...then lastly,,gi uma "incik doreamon"saya lah..haha..cewahh..malu2 gitu konon...memang menanggung malu yg tahap 100% tu!Tuhan saja yg tahu...masuk jep umah,try la bt mcm rumah sendiri..hehehe..segan meyh! mahunya tidak~(first time raya rumah"bf" la katakan)berdegup jantung mak!!!hahaha..ishhh...ishh...sabar aje lah..then nmpak pulak "father" dia..OMG!apekah yg aq patut bt,patut ke aq senyum,senyum je la,dia x mkn qo pon,heeeeeeeeeeee??(soalan cemas tetiba datang)..nasib baik bapak nya senyum gitu~tak lama tu,"mother" dia pulak yg datang..OMG!!OMG!!OMG!!"anak yg baik kena salam org yg lebih tua"so,,cik eyra hulurkan tangan bersalaman gitu..sejuk meyh tangan..berdegup pon ada waktu tu,nasib baik la time tu dapat kawal perasaan..but,mak dia tak senyum pun?tak pe lah..."maybe dia senyum dalam hati kut'"..oke..it's oke..=) JOM kita sekodeng semua pictura!=.=
(sila buka mata besar-besar,kalau sape yang rabun sila pakai kanta yg tebal!hahah...saje nak buat lawak tak seberapa lawak!)
hope enjoy it!





=SESI RUMAH CIKGU SAIPUL=














=SESI RUMAH CIKGU AIHA=









=TIME RUMAH "incik doreamon"=





=TIME BALIK=




nak time balik,nasib la dia ad,,kalau tak ,sesat cik eyra dkt "BBT" tu~then,saat -saat darurat pulak menghantui cik eyra...heeee....! akibat time darurat tu,,cik eyra terpaksa kena naik moto dengan "incik doreamon" tu,,ni semua idea nur hawa n syiraa..grrrrrrrrrrr....haha..Btw,i suka meyh..wahh...first time naik moto dengan laki2..pecah rekod la cik eyra..tapi korang jangan pikir lain taw,cik eyra tak pernah buat kerja-kerja yang tak senonoh yg korang pikirkan...no!sama sekali tidak ingin membuat~heeee...sampailah terjumpa kereta mak fatin,,baru lah turun dari moto si dia~amacam? sweet tak...hehehehe...suka cik eyra!ye2 memang suka..kalau boleh 1 hari nati nak naik lagi...haha!(menggatal pulak)..ishh...oke..nak balik da nie,siap lambai waktu balik uh..haha..so sweet like honey bee...korang da tengok kan semua pic tu?heeee...sweet kan?yupp..that all for today..^_^ the EnD~
=salamualaikum=

p/s:::::::nak raya dekat BBT lagi!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')