❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Monday, 26 September 2011

meng"edit" gambar time..

salam readers!!
 hah today cik eyra tak nak cakap banyak ...just simple thing jep..boring kan?makin nak cuti "Deepavali" makin malas plus bosan duduk rumah..tak tahu lah nak buat ape...PMR pun  da nak dekat...cik eyra boleh termenung lagi ek..ahhhh.....lantak lah...biar lah..asyik mengadap buku jep...tension jadinya...hahhaha...merungut lah katakan..(cepatlah PMR berlalu~)so,,bila time boring tu,,cik eyra bukan tido...cik eyra "decide" nak mengedit gambar..sambil tu berangan nak jadi "photographer la katakan"teringin pula nak cuba sesuatu yang baru...so..edit la sampai lebam..boleh dikatakan dalam semalaman la jugak  mengadap netbook kesayangan cik eyra nie..hehehe..jom kita scroll ape yang cik eyra edit!!here we go..(^_^)



first one...


koleksi semua picture si dia..=)



 second one.....



awak ingat awak sorang ada bear,,,
saya pon ada lah...sweet tak?? =)




 third one...

yang ni gambar yang cik eyra tak boleh lupa..
."tersangat sweet"!!!!


haaaaaaaaaaaaaa....ehem-ehem...so korang da tengok kan?sorry  la.. memang tak secantik mana pun(baru low stage)..tapi tengok lah..bila cik eyra jadi betul-betul akitek...cik eyra akan buat yang lagi cantik dari picture atas ni...silap hari jadi photographer yang terkenal...walawei..hahaha...famous gitu.."we look and see in one day "...thats all for today...terima kasih..^_^

p/s::::::tak cantik sebab edit kurang menarik?lantak la..hahaha..terbaik dari ladang!

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')