❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 13 September 2011

open house >_< terkejut plus maluu...







salam readers~heeeeeeeeee....kita jumpa lagi yok??bosan tak?tak kan??oke..jom ,cik eyra nak bebel jap nie...nk crita someting yang agak "romantik sikit"..hahaha..
oke...kebetulan,hari tuh..ahad,(11-9-2011)...rumah choc.."junior saya"dia buat open house dekat"BBT"....actually cik eyra memang tak tahu la kan rumah dia macam mana...bila jep sampai rumah dia! mak oii! macam istana! cantik! besar!"dalam hati pun berbisik",,"kalaulah rumah aq besar mcm istana,ade kolam lagi..aduh! tak keluar rumah lh jawabnya"..hahaha(berangan jap)...da sampai tu,,try lah pakai baju t-shirt dgn seluar jean itam,,(pakai gamble2 sudah)hahaha...sekali tu,budak sana semua pakai bju kurung! malu makkkk!!!tolong!! segan!! cik eyra tak tahu pulak ada marhaban dekat uma dia...tapi tak pe la...cik eyra tetap dengan pendirian cik eyra..hehehe..lantak lah orng nak ckp pe...weeeeeee~suddenly,teringin pulak nak jumpa "incik doreamon" haha...saje nak bual2..tak sangka pulak dia pun ade dekat area2 rumah tu..ceehhhwahh..haha..ade chance la nie ye berjumpa..firstly memang segan la..tapi lama2 da biase,,haha..cerita punya la cerita n cerita..,,tetiba mercun bunga api pun terpampang di langit! wah! indahnya malam tu..macam dekat party tepi pantai!hahahaha!pandang lah blakang,,try cari incik doreamon...rupanya,gi lari menyorok blakang kereta,sebab takut mercun..hihihihih...so sweet ~then,masa pun sudah memanggil cik eyra suruh balik..but! sebelum balik tu kita sempat bersnapping kejap jerrr~haha,,nak tengok tak??oke...sila scroll lahh ke bawah~



click down...



haha! romantik tak!ishhhh..




ahhhhhh!!!!paling segan waktu ni!hahahaha...tapi waktu ni tak tersentuh pon ea!!macam tangan dia tu tak kena tangan ira..kita jauh2 jea~jangan pikir bukan2 taw~heeeeeeeee..."wahhh incik doreamon hug me!"""help!!!help!!! malam tu,cik eyra memang terkejut,ingatkan dia nak buat apa,huh!rupanya nak"huggie cik eyra"hahahaha..terkejut saya!seriously,mlm tu memang best n enjoy gila2 la...hehe..thanks to cik fatin yang "capture" kan pic ni n blanja saya makan "nasi goreng kampung" dekat warung.......haha..entah warung ape tah~sedap gila..yummuy~that's all..oppss..lupa ! nak bagi

"kissing to someone lah!"


 
"thank you hug me incik doreamon"
=salamualaikum=
p/s:::::next time ,,nak hug mintak izin dulu taw...=) aishiteru~

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')