❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Thursday, 8 September 2011



salam all the stalkers!! how are u all there?? in pink of healthy?
sudah lama tidak post ek! rindu tak dekat cik eyra??haaaa!!! ape x rindu tak apa laa..heeeee...x layan...=.=sebenarnya banyak cik eyra nak post...tapi di fikirkan balik malas la pulak,so cik eyra cuma post "satu" jea..tak banyak...ooopppss!! lupa...alamak! bulan puasa pun da lepas ek...da masuk raya da...pejam -mata sudah raya ke-10 da!!!OMG!!!(gelak la ape lagi)...heeeeeeee....ok2...lupa nak wish..."selamat hari raya" to all the muslims persons!!wish u all be happy when celebrating hari raya!!me too..hehehe..wait2..."kepada semua org teman2 yang cik eyra kenal..ampun dan maaf di pinta yok!yang berlalu uh sudah la...jgn diungkitkan lagi...sudah lapok cerita lama..kita buka la cerita baru...yea?nak datang uma cuk eyra boleh..silakan...pintu rumah disediakan untuk semua org.."terbentang luas gitu"...hahahaa.Di pagi raya jep...baju kita sama warna,wow...terharu! "RED colour one"sweet tak??heee...sweet2..suka!..oke...oke...di sini nak bagi "bagi credit "pujian" dekat geng "GOST" sebab korang org yang pertama datang rumah saya...dan tidak lama kemudian,datang pulak "pujaan hati" cik eyra...ingtkan tak nak datang..datang jugak...tak pe..it's oke..thanks kepada "aretin fatin n hadibah" kerana mem"backup" saya bila "cik doreamon" datang rumah saya..thanks untuk idea korang...sangat dihargai beb!!!happy bila tahun ni dapat beraya dengan geng2 yg tercinta!haha! suka!oke..maybe..thats all for today..tak nak cerita banyak..yang penting happy-happy yok!senyum2 sampai macam iklan "colgate"taw~ peace sama kamu semua...>_<




>geng GOST<

   
....CREDIT to miss hawa,syiera,fatin,fara,
hadibah,and eyra!





heeeee...red colour tahun ni!!
^_^salamualaikum...and selamat hari raya ^_^





No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')