❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Sunday, 18 September 2011

seorang hamba Allah suka copy-cat barang orang~(tak malu ke)

salam all the stalkers~ nice to meet u all...(today agak ganas sikit)
cik eyra geram la seorg makhluk Allah ni...grrrrrr!!! da ada blog sendri patutnya reka lah "slide show" sendri...ni tidak...nak tiru aq jugak...agak ko ni "kaki copycat" barang org ker!!tak de "branded " langsung arr..sengal..da la...tak payah nak ko crita pasal aq lagi...da muak r!dulu punya cerita dulu laaa...tak payah nak bahaskan lagi!!!!da setahun lepas da crita uh,,baik ko jaga kain ko,,tak payah nak jaga tepi kain aq lagi~ gi bla...ko yg buat aq jdi macam ni! ko silap dulu!!ko tak payah ler nak criter jiwang2 pasal aq dekat kawan ko uh...(kalo nak crita,,crita sampai lebam!)...sbb ko aq jadi "macam orang sengal" tunggu ko taw tak..bazir masa aq!!!! ko ingat dengan kata ayat jiwang semanis madu ko uh dapat cair kan ati aq?bla ler...ko tunggu la sampai kiamat! aq tak kan anggap and ngaku ko sebagai "teman best fwenz aq(boy-friends)" or "kawan rapat aq"...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr~shiiitttttt!agak ko nak tiru "slide show " aq ko pikir aq suka?knapa ko tak copy segala ape yg aq ade dalam blog?takut?grrrrrrr...tahu pun ko sedar gak ko "kaki perempuan" kan...so..mang patut la!huh! sekarang baru nak menyesal??menyesal gila2???bguslah..Allah da tunjuk mana yang benar selama ni ko buat dekat aq! rasakan balik..memang ayat aq agak leser gila..lantak la ko nak cakap aq "kejam",,"betina sial",,"mulut mcm sial"..lantak la!  ade aku kesah ker brother??? tak puas ati boleh face to face lhhaaaa!makin aq bace ,,,makin aq menyampah tengok ko..sakit ati aq  dekat ko tak baik lagi!!!! aq nak pesan,,"if nak copy -cat uh,,sila mintak izin dulu,,jangan nak copy sampai lebam!"",,weyh~aq da tuka slide show aq ~tak hingin aq nak sama slide show dgn kaw!!esok-lusa,bagithu kawan2 ko yang aq kutuk ko dekat blog yeeeeeeeeeeeeee~silakan...silakan....silakan....(kalau boleh panggil  lah satu kampung pun tak apa),,hey mamat copy-cat,,tak segan ka??lepas tu nanggis sobbb,,,sobbb,,sobbb...(so sad la katakan), huh,tak kesian langsung pon!sikit pun tak! sebab ko la aq jadi liar mcm nie...da larrr!! geli aq crita pasal nih!!sorry,mulut agak leser,tapi ,if ko tak "copy-cat cara aq" aq x sound ko dekat sini...pergi dammmnnn la kau..."SAPE MAKAN CILI DIA YANG TERASA PEDASNYA"terima kasih kerana sudi membaca~ (=.=)  (!)(!)(!)
=salamualaikum=


p/s::::::::org yang copy cat akan kena sound by cik eyra!!!!
(copy banyak2 lagi ngokkkkkk!)grrrrrrrrrrrr~

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')