❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Thursday, 15 September 2011

terima kasih daun keladi,,kalau boleh nak novel lagi (^o^)...!!!



salam all the stalkers,,here u all..
hari ni cik eyra nak post someting yang agak "happy+gila+gila"(boleh jadi gila,,hahaha)...ade 2 sebab cik eyra happy..oke...jom kita start cerita ye!

here we go---------------->>>>>>

oke(situasi yang pertama)...firstly,,cik eyra balik je sekolah haha dapat "present"..korang mesti tertanya sape yang bagi kan?aduhai...yela...oke...oke...cik eyra bagitahu..."sape lagi kalau bukan incik doreamon saya lah"...ya Allah,,Tuhan sahaja yang tahu betapa bahagianya aku di saat itu~dalam perjalanan nak balik sekolah try lah tunggu dia dekat surau..huh! tak keluar lagi la...ishh...takpe...try tunggu dia dekat depan sekolah..alamak! ade pulak akak cik eyra ni,,(kacau situasi betulah =.=) try lah jalan lambat2 sebab nak tunggu dia..oke..jalan and jalan dan terus berjalan,,,sampai pulak dekat depan sekolah...mana dia ni??lambatnya! muka akak cik eyra pun da lain..(benggang dengan cik eyra lah! sebab jalan lambat2,,sampai kena sound "jalan tak boleh lambat lagi ker"grrrrrrrrrrrrrrr!!!! benggang plus plus plus!)...akhirnya tiba jugak "incik doreamon" saya..ape lagi,,capai beg yang diberi oleh incik doreamon,then terus naik moto..ingatkan dia bagi "key-chain" ke...rupanya,,dia bagi " novel + teddy bear kecik"..comel gituuuu!!! suka plus,,plus,,plus! cik eyra suka novel...kalau boleh bagi lah lagi...satu kotak pun tak pe,,boleh jadi" koleksi novel,,atau perpustakaan novel" di bilik...bagilah..."tangan cik eyra ni terima seikhlas nya,bagilah sebanyak mana"(hehehehe,,sambil buat muka jahat)hahahaha...


oke! sudah beres situasi satu,,
jom kita ke situasi ke-dua pulak~

here we go--------------->>>>

situasi yang ke-dua...balik jep sekolah cik eyra penat gila..terus masuk bilik, on air-cond tidooo!!(bukan nak menunjuk oke)then,,my mummy ketuk pintu sambil panggil nama cik eyra(kak ngah) "kak ngah,,kamu buat apa tu?tido eh?sinilah bangun,,ibu ade benda nak bagi kak ngah,sinilah.."disebabkan hal yang agak nervous tu,cik eyra pun bangun dan menuju ke dapur..dalam keadaan agak mamai,cik eyra pun nampak 1 benda bekas berbntuk love ..try lah bukak,,wahhh!!!rupanya sepasang anting-anting baru!!!emas pulak tu..wah...untungler dapat anting-anting baru~hahaha..oke..surprised gila hari ni..happy plus..plus lah!! cik eyra sayang ibu! sayang sangat2!!(part yang nie agak berlagak lah sikit sebab anting-anting cik eyra lebih mahal dari akak cik eyra)hehehehehe...kembang lah sikit..=P

(nak tengok gambar tak?jom scrolling bersama)





okelah,,tu lah yang cik eyra nak cerita kan..adelah happy-happy sikit~
cik eyra tak akan lupakan moment ni!!always keeping on my mind...
""terima kasih daun keladi,,kalau boleh bagi lah lagi ye"
,terima kasih to my incik doreamon,aishiteru!""


p/s:::sorry anting-anting malu nak tunjuk hahaha..(no need to show lah ye) ,
banyak perkataan"plus,,plus,plus,,sebab terlampau happy lah..ngeee..=)

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')