❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Saturday, 1 October 2011

before PMR starting to be.......(dizzy)...

salam stalkers!!
hari ni cik eyra nak update kan ape yang terjadi dekat cik eyra...korang tak nak tahu...fine!!! cik eyra nak bagitahu jugak!ok...let's start our post here...

here we go--------------<><><><>>>>>
oke...first,yang terlibat dekat post kita hari ini adalah,,cik eyra,,cik fatin dan cik ranjitha...
first of all...kita orang pergi tuisyen BM,(CIKGU AIHA) dekat,,BBT..kebetulan pulak cikgu aiha ajak makan2..ape lagi melantak laaa...heeeeee...(o..O) muka tak segan..then around dalam pukul 5.00p.m,mak fatin ajak pergi The Store,beberlanja sekejap!! then,,fatin pulak decide nak pergi taman jalan-jalan..whhoooaaa!!bertambah happy cik eyra!ape lagi bersnapping tak henti lah! haha..cik eyra malas nak tulis pepanjang,,kita scroll jea yer~~jumsss! layan!



::::sesi rumah cikgu aiha::::











<>muka bosan<>




::::::sesi jenjalan di The Store:::::



 <>hadapan The Store<>


 <>HOT GOSSIP!!!cik fatin peluk anak beruang<>


 <>gila muzik la katakan<>

 <>alahai...macam najwa latif pulak dah<>

<>muka fatin macam penjahat jer<>


 <>alahai....comelnya<>

 <>nak patung nie!sama tak senyuman saya?<>
 <>peace<>
<>angry bird<>

<>masa di luar The Store<>


::::::sesi taman permainan::::
 <>hahaha,dilarang berpeluk yea!<>


 <>berlari berkejaran<>

 <>alamak! kaki tersimpul la pulak..heeee<>


 <>cik eyra nak cium sape pulak???<>

 <>kenapa pulak kena lucut kasut,,sopan yaa~<>



 <>dilarang berkissing here,nak kissing gi la 
dalam rumah!~heeeee<>

 <>muka penat seketika<>

 <>cewahhhh,,,termenung pulak dia<>







 <>cik eyra pandang saper??hmmm...<>
 <>tetiba cik ranjitha posing cute<>
<>haaaaaaaaaa...(sebelum pmr)main buaian 
dapat release kan tension,cik ranjitha ajar<>

lastly..tengok la video nie,(cik eyra buat kerja gila) jangan gelak,
senyum..wuahahahahha!!!~~
video
heeeeeeeee...yelah,  sebelum  nak PMR,tension dulu,
then main lah buaian,gerenti tension tu hilang!!!
jangan mengejek yok!
<>selamat mencuba<>

p/s::::gila-gila sebelum PMR~cool sahaja yea,walaupun hati ini rasa sakit,try to smile!^_^

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')