❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Monday, 3 October 2011

denda tetap denda...heeeee❤

salam stalkers here ^_^
hahahha...today someone got the "denda" with cik eyra la!hahaha...nak gelak ,tapi tahan macam tak de benda berlaku...heeeeeeeeee..as u all know,cik doreamon kena denda hari ni..dengan sape??kalau bukan,cik eyra la yang denda..(muka jahat)heiheihei..denda nya senang jea..just pergi in front on cik eyra,and said "apis sayang kan ira"bukan sekali taw!tapi berkali-kali! i mean 10 kali...ingat kan nak buat 100 kali,but pity for him,tak ape la..next time boleh lagi..(kerja gila-gila)hahahaha..jemu tak jemu,kena jugak cakap!kan?kan?saje2 nak test "keberanian dia"tetiba~akhirnya...dia tunggu jugak depan libary..bagus~ape lagi sesi "denda "di mulakan..yes!!nak gelak jugak tengok orang kena denda..exspecially dia..huh~suka kacau dia...kalau boleh nak denda lagi..(if ade rezeki lagi lah) ^_^..lepas kena denda,boleh pulak bersembang depan libary ek! nak bagitahu semua orang lah katakan.."HOT COUPLES"gitu..hikhik...tak heran lah orang nak kata ape..janji layan..hohoho..ok..loceng pun da berbunyi..time sambung belajar la!! ishh,,,kacau je loceng nie..tak sangka pulak "budak form 3"kena kumpul di dewan..wah! terbaik..cewah...ada chance la  jalan-jalan dengan dia!kami pun menuju ke dewan.."tak pernah-pernah aq jalan dengan adanya laki-laki sebelah aku,kalau ada pun,bapak aku je yang ade sebelah..wah happy saat itu,first time!cannot imaging it!"
"AKU TAK KAN PERNAH LUPAKANNMEMORI SEINDAH HARI INI" 
=THANK YOU=
P/S:::rindu senyuman dia!

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')