❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Sunday, 9 October 2011

nak jadi pereka designer macam sandra azwan!


hello stalkers here,,dah lama tak update belog ni..amboi,,banyak sungguh habuk ni!eeeee...(ambik penyapu plus kain buruk)hehehehe..(tetiba)=.=

oke..jom start post..actually, cik eyra bosan..so,(dengan jari yang tersangat rajin ni)bukak la blog cik epal nie..http://cikepal06.blogspot.com nak baca entry dia..so,tak sangka pulak hari ni dia post pasal "designer"..suka!try lah tengok sape pereka dia..nama dia Sandra Azwan,hmmmm...not bad jugak orangnya(bukan nak mengorat ok!)tertarik pada rekaan dia..memang minat gila!(serious tak tipu !) then,cik epal pon ada bagi link blog "Sandra Azwan "ni,try la sekodeng belog dia...wah!!penuh dengan rekaan fashion terkini!!best la kalau jadi macam dia..pegang camera,mengembara,melukis je..so,for more information sila ke link ini...http://bysandraazwan.blogspot.com/  ^_^..thats all..

p/s:::nak jadi macam SANDRA AZWAN!!pray for me~

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')