❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Monday, 10 October 2011

PMR pergi jua akhrnya=.=

salam stalkers..hahahah! merdeka la ! see! say merdeka for PMR! ya! ya! ya!bertahun-tahun sudah aku mengadap buku,akhrnya...tibalah saat untuk turunkan bendera "PMR".. huuuuuuuuuuuuureeeeyyy!
ape yang terjadi dekat sekolah ialah,,macam biasa,ambik exam KH..(last paper la katakan,wah satu dewan dengan si dia,suka!)tapi duduk berjauhan pulak..tak pe lah janji hati tetap pada yang satu =)





oke..tepat pukul 3.53p.m..hureyy! loceng bunyi apelagi merdeka la..but pity for chinese person and Hindus person coz gonna take exam tomorrow..kesian...=,=' sikit pun tak  kesian..(melawak pulak dah)
hari yang cik eyra tunggu ni,hehe ada nak date dgn someone lah! ishhh...tak sabar nak "ber face to face"wah nampak macam best kan?best-best pun cik eyra tak buat benda yang tak senonoh oke..if nak saksi ada! ramai..you all boleh tanya miss fatin,syira,dibah..boleh intro sekali ape yang sik eyra buat dekat sana..hehe..best tuh.."kalau boleh nak date lagi,tapi please,,jangan pandang muka saya,saya malu plus..plus..plus! ade pic la! jom tengok!
alahai...sweet gitu laaa..~
cik syira and fatin..(maaf cik dibah tak ada,pity u dear)

balik jea rumah,cik eyra terus beli asam kesukaan cik eyra.."maaf ya,cik eyra ni memang suka asam kecut sejak kecik lagi,tak kesah la asam ape,semua cik eyra makan"ade aku kesah ke?tak da diam=='' hiiikkkhoookkk~dua botol pulak tu~ sedap plus plus..da lama tak makan asam la...hmmm..tak de benda nak tulis lagi,so jom sambong tido..eh2 jap2..nak buat pengumuman rasmi kejap..


"dengan ini cik NURFAZIRAH BINTI MOHD FARIT ingin mengumumkan perasmian habis PMR..rasmi yang tak seberapa rasmi ini beliau mengatakan esok cuti kepada pelajar islam..(tapi diri sendiri tak cuti,ade hal dekat sekolah) beliau jugak berasa amat bersyukur kerana PMR telah selamat berlalu..alhamdulillah..saya boleh jawab dengan baik nya..mudahan saya dapat keputusan yang baik..amin~ beliau jugak doakan kepada sesiapa yang menduduki SPM &STPM!beliau jugak cakap  pada diri sendiri.."is time to bakar buku lah!"chaiiiyoookkk yea!hiiiikkkkhoookkk ~..~ goodbye~









p/s::post entry yang pelik tahap mengaban! ayat tunggang -langgang! credit to:cik syira,fatin dibah =..=

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')