❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 11 October 2011

the real party~

salam stalkers!
ha!hari ni -----> selasa ,11/10/2011,kan?haaaaaaaaaa...today budak-budak cina and india habis exam kan?so?Merdeka lah=*ini baru namanya merdeka betul-betul!!ngeeeeeeeeeee~hikkkhoookk..*tetiba suara keldai jelma* oke..jom start post..


macam biasa budak-budak semua tension kan..*tension le sangat* hikhik..tapi kita orang *kelas 3 berlian* tak tension mana pun..lagi happy plus..plus adela..tak cayer ce tanya cik eyra*mcm nama aku je tuh,kesah?*kita orang cool jek..cool sebab ape ek?haaa! cool sebab "teacher nik maznah,teacher khiriyah"*guru kelas and guru BI aq* buat open house dekat rumah teacher khiriyah laaa..ooo...best gila talak!yang best sekali muka fazli yang tak boleh tahan! *dengan spec mata ape tah* Gost pun pergi,tapi cik dibah tak dapat hadir,pity u dear~jom kita layan dengan semua album------___-----___---->>click bawah






 encik fazli curi moto saya!!sibok la cik eyra dekat situ!
heheheh~*muka aq tak ley bla!





 cik fatin melayan camera..



 --------->>>>>smile~





 alahai,nak bermoto manja jugak..hikkhook!



 ramping tak  cik eyra?zzzZZZzz~




tetiba puji sendiri mata lawa
*lawa la sangat!hiiikkkhoookkk!




 tetiba fazli di sebalik langsir~




miss hawa yang sibok melayan digital camera 
*muka cik eyra yang sedang tahap bosan=.=



sesi makan pulak:::::::
 fazli dengan suapannya..=.=



 cik syiera dengan miss hawa..tapi
 *miss hawa not ready yet*




 cik fara dengan malu plus sopannya..



 cik fatin yang tengah menikmati kehausannya...




 miss hawa yang kiut -miut! miss syiera pulak jealouz ka?
heeeee~

 time ni tak tahu nak posing dengan sape2,
so decide posing sengsorang~





 alalalalal~tomei nya amoi ni!




lastly,teman baik cik eyra,i love u guys!



p/s:::jom kita baca entry lagi satu..^_^

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')