❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 11 October 2011

cik eyra bakal PRS sekolah..=.=

salam stalkers!
ni ha! penat berlari mencari korang~ngeee...oke...oke...jom start post..actually cik eyra tak tahu la nak letak tajuk ape..so,dipikir-pikirkan jugak cik eyra tekad nak letak "aku sebagai pembimbing rakan sebaya sekolah(PRS)"haiya...actually malas nak pegang-pegang jawatan ni,tapi disebabkan Gost semua ade jawatan,so,cik eyra decide la nak sesekali jadi "PRS"sekejap je...bukan cik eyra sorang,ramai lagi,aishah,nabila,aida fazli,nazif,my incik doeamon*tapi belum terpilih je,cuma bakal PRS"hmmm...pagi-pagi pukul 9.00 da kena datang sekolah..*haiiissshhh!kacau betul la cik eyra nak tido..sedar2 jep da pukul 8.35a.m..*nasib lah ibu tersyg kejutkan,kalau tak,sambung berdreaming lah!ngeeee~



Da lambat da ni,gedebak!gedebuk! da pukul 9.30a.m,cik eyra sorang yang datang lambat,,*wahh anak datuk la katakan*masuk jea sekolah cik doreamon tunggu jemput saya..terkejut jugak time nih!*wahhh macam putera nak jemput tuan puteri pulak!!sweet gitu~adela kembang plus terharu sikit..actually sampai je dekat sana bukan buat kerja ape pon,yang buat cuma melepak je..jom kita layan dengan foto-foto manja cik eyra!------>>click bawah








 OTT*nazif yang sedang leka membuat kerja..



 cik aida menyusun ape tah..




 kanak-kanak riang yang suka main cat!
 hello incik doreamon,
nak tunjuk power la tu..mkn la cat tuh~




 fazli yang kuat berposing!








 time ni cik eyra sibuk taip name list form 3..
dibantu oleh cik rosdiana..



 cikgu lailawati..^_^




































lastly,,,
STOPPP!!!bukan maksiat here ya!!*cik eyra tekun menaip..
dan ditemani oleh cik doreamon sekejap je..hiikkkhoookk..

p/s:::nantikan post untuk esok..doakan lebih happy esok ya!^_^
p/s:::agak best la  jugak melepak yang tak seberapa lepak ni!

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')