❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Monday, 24 October 2011

salji..oh...oh...salji


hey stalkers!!!
hahaha..oke-oke, korang pon da nampak kan perubahan belog cik eyra?
ye...ye...ye...cik eyra da berjaya buatnya sikit-sikit lah..cuma background tu cik hawa dan syiera yang buat..
dyeorang memang baik la*syg korang ketat-ketat*..hopely ade hari cik eyra balas yok!!*doakan eh,amin*
korang nak tak benda yang *salji* jatuh tu?kalau nak,cik eyra buatkan..tengah rajin ni..=)
tapi korang jangan pikir lain la..cik eyra bukan orang yang jahat! baik ok!tak pernah ada niat nak mencuri,meniru belog orang..*tak moh copy-copy laaa...* tak baik ooooooo~


kepada you all,cik eyra nak tolong ni..tapi,if korang tak nak tak ape,if korang tak percaya dekat cik eyra tak apa,cik eyra tak kesah dan memaksa..tapi if korang nak,sila tinggalkan coment di bawah,insyallah,cik eyra akan tolong..*sila sertakan dengan warna ye*eceh...bajet pulak aku ni...
tu ajelah nak sampaikan..=)
tata...salam


p/s:::rase hot di muka belog?nak salji?jom tinggalkan coment! =)

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')