❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Saturday, 1 October 2011

terima kasih awak..(=.=)

saya tak berniat pun nak "tipu "awak...saya cuma nak "uji" kesabaran awak..tak sangka awak buat macam tu dekat saya..awak marah saya,awak masam muka dekat saya,macam nak jeling saya,,seolah-olah saya ni "terhina" sangat..dosa sangat ke saya buat macam tu?terkejut saya bila awak berperangai macam tu...tak pernah awak seteruk sampai ke tahap tu,terima kasih awak sebab buat saya macam tu,saya hargai sangat-sangat...terima kasih!memang saya silap..sebab saya uji awak tanpa bagi tahu kebenarannya..tak tahu pulak respond awak sampai ke tahap macam tu...dari jelingan awak tu,saya da tahu,,betapa hina nya saya pada saat itu!(subhanallah,,aku boleh bersabar lagi,,go eyra u can do it!!) ...teringin hati ini nak mintak ampun..tapi bila saya lihat dari jelingan mata awak,,saya dah tahu..rendah nya darjat saya...cuma Tuhan sahaja yang tahu perasaan saya di saat itu..kecewa nya saya di saat itu..pedih!sebak!sedih! semua ada..tapi saya kawal emosi saya..sabar eyra!saya mintak ampun kalau saya "tipu" awak..maaf dear~
terima kasih awak buat macam ni dekat saya..
saya akan hargainya,saya akan ingat sampai saya mati,thank you so much ^_^..salam..
p/s:::i appreciated it!

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')