❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Tuesday, 15 November 2011

duit..ohh duit..*last day on school*






hey ya stalkers!! hari ni hari selasa kan?ye kenapa?hari ni best sangat bagi diri daku..ade 2 perkara best yang daku happy time dekat sekolah..hehehe.. :')
 ok,first of all,nak tanya sape yang ade sakit ke bila nak mula baca entry hari ni?tak de kan, sihat-sihat je kan cik eyra tengok..=.= *hope guys pink of health*

here we go,jom start post entry kita yokkk!
ok,secara telah diumumkan di BERITA TV3,PM(PERDANA MENTERI LA)memberikan  kami(warga budak sekolah menengah dan rendah) akan menerima wang sebanyak RM 100 kan?untuk pembelian semasa barang sekolah tahun hadapan..haha..sape tak nak duit woiihhh~ishh..rugi sape yang tak amek..bole shopping-mopping ^_^ *yang penting aku shopping dulu la*
ok,pagi bebuta dekat sekolah je da kena puji dengan cikgu..*ni semua muka duit je pagi2 ni* heheh,haram jadah nya..lama beno nak nunggu,sampaikan siap *berfotogedik seketika cik fatin dan cik syiera di FOYER-A(ayat miss hawa)*






 *memalu pulak la time ni *







 *serius bebeno muka kamu syg!*






*peace dekat world ye cik fatin >.<*


oke..lepas je da dapat duit bole terus balik rumah..*alamak lupa nak capture kan gambar duit tu >_< * tapi tak ape la..tak penting pun,korang kan da pena tengok duit selalu kan?yang penting dapat duit tu masuk kocek la...muahahahaha* then,bila da keluar sekolah tu,tetiba nak celebrate cik doreamon's birthday...alang-alang da belikan kek tu,sambut je la..haha..actually  birthday nya lama lagi (22/11/1996),saje nak wish awal2 sebab hari ni hari last sekolah kan?so sad time ni :'( *jom kita layan seberapa gambar*


 *time ni tak tahu la nak cim sape pulak*





 *suka yang ni*






 *time ni nak ajar dia smile,alahai,tak ready lagi nih,APTB*



 *HAAAA!!!yang ni baru ok.. :')  *



 *suapan manja la haiiiii*
*time ni dia pulak yang suap*

dengan itu berakhirlah perjumpaan kita..hmmm..memang sedih=.=
 wait!!!!wait!!!wait!!!

lupa pulak,tahnks to cik fatin for the capturing,
miss hawa and syiera,fara for the company!
*ILYSM GOST*

MY DEAR,
HAPPY BIRTHDAY HAFEETZ HAMZI
mudahan murah rezeki,panjang umur,sihat selalu,
cute selalu,montel selalu,
rajin selalu,baik selalu,dngar cakap ibubapa,mudahan
 jadi seorang yang soleha buat isteri yang akan datang..
i'm always pray's the best for you..



*ILYSM*

P/S::sumber gambar ditangkap oleh handphone saya sendiri,cik doreamon dan dibantu oleh cik fatin
P/S::credit to hawa,syiera,fara,fatin,asmida,cik doreamon :')




No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')