❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Wednesday, 25 January 2012

first time join menda alah ni =.='


hey peeps,yeaaayyy,jom kita jawab sesi soalan ni :-)



1 . You must post this rules in your entry.
2 . Each person must post about themselves in their entry.
3 . Answer the question than tagger set for you in their post. And create eleven new questions for new people you tagged to answer.
4 . You have to choose eleven people to tag link them on the post.
5 . Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6 . NO TAG BACK !
7 . No stuff in tagging section ''YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS''.
8 . " YOU ARE LEGITIMATELY'' -a.k.a REALY , TRUST , WITH ALL HONEST- 

soalan dari http://www.yoyopunye.blogspot.com/ (yoyo) :

1. nama penuh korang apa 
2. korang asal dari mana
3. korang suka makan apa ? minum apa ?
4. antara FB dan BLOG . mana korang paling suke . kenape?
5.umur korang berapa ?
6. korang belajar ? kerja ?
7. antara kucing dengan hamster . mana korang pilih ? kenapa?
8. korang suka shopping ke ? suke kenapa ? tak suke kenapa ?
9. ciri ciri orang yang korang nak jadikan BF/GF . 
10. antara pengemis hensem/cantik dengan orang kaya hodoh . mana korang pilih ? kenapa?
11. kalau korang dah jawab semua soalan . apa reaksi korang masa jawab soalan nombor 10 . nyatakan .

ok,be jelly please,here my answer! 
  1. Nur fazirah binti mohd farid.
  2. asal, johor,daerah muar,ledang.
  3. suka makan tom yam,air strawberry milkshake.
  4. blog,sebab dapat ia aktiviti macam "menulis karangan"& melepaskan perasaan sendri.
  5. hehehe,umur? 20 minus 4 =?
  6. still young,stay belajar lagi.
  7. kucing ,sebab ia haiwan peliharaan "Rasullullah s.a.w"
  8. suka,sebab dapat "merehatkan minda" disamping itu dapat exercise kan kaki.
  9. mestilah saya pilih yg,setia,baik,ikhlas,chubby,badan ber-toughf,baik,alim,soleh,solat tak tinggal,tinggi dari saya,pandai cari duit and berfikiran positif.
  10. orang kaya hodoh
  11. sebab,saya tak pandang pada rupa paras,yang penting hati baik dan ikhlas.
yeayyyy! done already! ^_^



p/s::: oh my not,bongkar rahsia saya! malu sekejap! >.<

2 comments:

wah ade orang comment la :')