❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Friday, 6 January 2012

jom mencarut fasal cinta pulak

hey peeps!!
tak nak tulis memanjang,cuma tulis ape yang dirasai dalam hati je..
korang dah baca kan ape yang tulis dekat atas tu?" fahamkan sendiri" yeee..
cuma nak nasihat kan kepadda kaum yang sedang hot bercouple tu,tabahkan hati if korang berjauhan,sabar dengan bersungguh-sungguh la doakan untuk si dia supaya dia sihat sejahtera..insyallah korang akan tenang bila berdoa dengan bersungguh-sungguh,kita kan manusia,so,ape yang penting dalam hidup dan diri sendiri adalah memohon kepada-NYA ,gud luck babe!i'm always pray for you all kidness! 

thinking of it! 
gudbye :-*



p/s:::::::hokay,aku membebel pasal cinta,tapi aku pong sama jugak la..tak pe..takpe,kita sama-sama kan usaha ye.. :') gud luck soon..

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')