❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Friday, 27 January 2012

yeayy,accident lagi ='(

hey peeps..

ok lama tak "post" sebab,semalam baru dilanda "excident" dekat simpang besar!
chill punya lori,nak elakkan lori terlanggar mamat motor,sengal! brrrrrrrrrrrrrrppppppp! akhirnya aku yang cedera parah sikit.motor kesyangan habis lah dah rosak sikit( act my mum motor) errr,pulak mak ayah semua tak hade rumah ,overseas lah dekat JOHOR, miss my parents! cepat lah balik..



''hampir nak patah gelanggan tangan aku, dengan belah paha kaki lebam teruk! 
tak malu nak upload pic,tak guna jer''

-
-
-
-
-
-
-

"semua sakit!!!!!!!!!!!!!  nak buat kerja angkat barang pong dah tak boleh!tension, chill!
cuma tak bagitahu doreamon,lagi,nak rahsiakan ,shhuutt! ^_^"






p/s::: doakan saya cepat sembuh yea,adoii,jalan pong dah tak stabil,dengkit-dengkit lah. >.<

2 comments:

wah ade orang comment la :')