❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Thursday, 15 March 2012

special day for me, thanks you my doreamon =')

hey stalkers,
ohh rindu nya korang ,
dah lama tak membebel kan? sorry lah bukan sebab tak nak update.. biasalah budak sekolah lagi kan? so, kena lah manja kan diri dengan buku,kerja sekolah, macam-macam lah.. so hari nih free, tu yang nak hapdate,tak pe kan? please buat muka omey yea.. :')




ok, hari nih hari paling bermakna bagi saya! yea!!!! sama ada, someone itu  sentiasa ada di hati saya..even kita jauh..u make me sooooo moved today! awak saya rindu awak, rindu senyuman awak, ketawa awak,nakal awak, marah awak, merajuk awak, semua sifat-2 awak.. saya rindu awak~ :'(








" di saat awak meluahkan segalanya,terkedu aku mendengarnya, sepatah demi sepatah ayat awak luahkan, membuatkan diri saya  lemah seketika,lemah mendengar luahan  awak itu, berdiri pun sudah tak teguh, malah air mata yang mengalir mengisi dua belah kelopak mata saya di subuh hari, saya terharu awak, terharu,terharu,terharu sangat-sangat..saya tak tahu macam mana nak cakap, tak tahu macam mana nak luahkan balik apa yang saya rasa pabila mendengar luahan awak,terkedu, padahal banyak yang ingin saya katakan...banyak sangat-sangat!awak ajar saya erti kesabaran dan segala-galanya, terima kasih cinta,terima kasih cinta,terima kasih cinta, untuk segalanya, kau berikan lagi kesempatan itu..thanks for the loves,thanks for the expression of your heart,THANK YOU ALLAH FOR THE LOVES!  i appreciated it my love"


harharharrrr~ jiwang tak? teeeheee~ untuk doraemon saya je taw.. please be jealous, hopelah dia tak baca,malu lah :') heheheeee, tutup muka pakai bantal busuk awak lah ,pinjam eh? hari ini sungguh bermakna bagi saya, dan saya akan ingat saat ni sampai lah saya nyanyok dan tutup mata saya :')
saya cintakan awak hafeetz hamzi bin mohammad.. :-*






p/s:: tak suka jiwang? boleh angkut kaki keluar dari sini la, tak heran ponggg!

2 comments:

wah ade orang comment la :')