❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Sunday, 15 April 2012

rezeki bila sudah penat balik kerja , -.-' nak outing lagi (!) ^________________________^

hey peepss.. holla, miss me ?
haaaaaaaaaaaaa, lama tak update kan? bagus, give me ten! ohhsemm..
ok tak nak cerita banyak, anyway hari ni memang benggang dengan someone hamba Allah ini, ok * ada ada ubi ada batas ada hari aku akan balas!!! 






hee, tengah penat-2 balik kerja je terus singgah rumah cik fatin kita, even, dia baru je balik dari asrama kan? bagus :')  tetiba, tengah pepenat kerja tu, mak fatin offer kan ajak pergi jalan-2 dengan family diaorang, wow, mana tak happy aku time tu, meroyan happy gila! tak caya tanya lah cik fara kita yaaa! hahahaha..



ok, dah sesiap, kitaorang pergi makan dulu, then, baru lah main bowling, yang geramnya, kenapalh fara terror sangat main bowling! errrggghhh! *jelez* teeeeeeeeheeeee, but happy taw! kesian cik fatin kita, asyik masuk longkoang je, sama lah kita jugak :') * nobody is perfect right, belajar dari kegagalan* kita orang ada lah jugak singgah  toilet nya, amboi cantik gila , yang kesian nya, saya boleh pulak masuk toilet OKU , lepas je keluar tandas, baru perasan yang saya masuk tandas OKU T_____________________________________T  gila betul lah .. hey, here some more pictures, jom layan :')









 * time nih syokk tengah main game taw*




 *ignore kan mangkuk tandas tu yee* -.-'



 * cik fara tak habis-2 main sensor tangan nih, hahahha*



*auwwwwwwwwwww~ suka gambar ni =)

 * lemparan terhangat farahana, curi-2 tangkap**



 * adik syazwan , adik fatin laaa *



 * balingan cik fatin kita :') *


 * sopan kan saya, boleh dikatakan say sorang yang 
pakai kain , pelik org tengok, haha, lantak ler -.-'


 * cenggini lah muka dah dapat bola *


 * mama fatin, and fatin :') 


 * hahaha, weird **


haaaaaaaa, ni lah markah nya, heeeeee~ jangan gelak ye,
 kalau nak gelak, sila gelak dalam selimut -.-'
kami tak pandai main, tapi kami berusaha 
untuk menjadi yang terbaik :')

thanks to mama and papa fatin sebab belanja makan tadi, kenyang heeeeeeeee, miss this memorials! and always in my mind, i'm happy with them, tidak lupa juga pada adik syazwan dan adik syahirah *muchlovies to u alls * credit to :: cik fatin, cik fara, syazwan, syahirah, mama and papa fatin ^___________________________________^

p/s:::tatkala, hilang juga rasa hati dilukai ini =..='
bye, hi, bye -.-'

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')