❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Sunday, 21 October 2012

rain over me



Salamualaikum, hey there.
hadirnya aku pada hari ni, *ahad, 21-10-2012. pukul 7.35p.m.* hanya untuk mengupdate kan blog.
masyallah, bosan tahap gila, sampaikan masuk ni aku sudah bukak 20 kali facebook + twitter + youtube +blogger. macam- macam aku buat supaya aku tak mau diri aku dilanda boring. akhirnya. TETAP BORING * -.-'




ohsemmm, ok sudah nak akhir tahun kan? madang je hujan. ishh aku ni , Hujan kan Rahmat dari Allah. iya, betul tu. lagipun kalau tiap-tiap nak hujung tahun memang ditakdirkan musim hujan kan. waaa. kalau orang putih dia turun salji, kalau kita turun hujan. memang bagus kan. kenapa lah Malaysia ni tak turun salji? boleh aku main sampai demam. boleh makan salji, baling bola salji dekat rumah orang, meluncur salji. wow. memang best tahap gila dan  plus naik gila. heeee. tapi kalau hujan, air je yang turun. tapi tak pe kan. anggap la hujan tu macam salji, boleh simbah air dekat rumah orang, basah kuyup bagai. ohmaigucci. memang tahap stress orang kata . yang penting aku memang tidak pernah buat .tapi, cuma time kecik aku pernah buat. ohhh ok itu baru dikategorikan dosa kecik je. chill la. :D



Tengah taip -menaip ni,terfikir pulak aku, exam still lagi tidak habis. ohmainottt.esok ada paper lagi. boleh lagi aku menghadap lappy. ok good. *yang dekat luar sana tu jangan ikut perangai akak ya, degil tahap gila sampai boleh naik gila * lagi tiga hari, fine. aku ada exam prinsip akaun. mula-mula memang suka tahap sudah tak boleh nak suka. then sudah lama-lama ni, makin boring aku mengira. makkk aii. makin susah bohhhhh. aku ingatkan senang macam kira budak darjah satu. ni tak, macam orang dekat Universiti je aku tengok. fine, dengan ini aku mula merasa give -up. aku tak mau ambik lagi. Bosan gila. ingatkan dah besau nanti aku nak jadi accountant. *ohhh itu memang gedik*  tapi hampeh, dalam mimpi je la jawabnya. >.<'




even that,hidup masih harus dan wajib diteruskan. aku boleh berjaya suatu hari nanti.ok. aku akan pegang janji itu. cuma tunggu beberapa tahun lagi. ambition aku sebagai seorang pramugari tak pernah lekang dalam ingatan. oh. macam cerita awan dania tu. see? aku suka. :')
main atas awan je. hahahaha. ok. sudah sampai penghujungnya. sudah tak larat da. kalau larat pun nanti sampai hujung tahun aku menaip. haha. ok, itu hanya gurauan. ok. nak study. baca buku. paitong . :]



p/s:- sesekali , turunlah salji macam dekat negara Arab tu kan. :D

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')