❤u all yang terbaik,tercute,terlaris di blogger cik eyra❤

Saturday, 29 August 2015

a few of changes in 2015 , may Allah ease everything


assalamualaikum ,
fellows yang dikasihi Allah. haih..lamanya tak update blog ni.. almaklumlah sibuk memanjang, sibuk studying, menelaah ilmu Allah utk dunia dan akhirat. banyak sangat. yela selagi hidup kita kena terus meneroka dunia. rugi kalau Allah bagi dunia dekat kita, kita tak explore. itu rugi sangat tau, sebab dunia ni persnggahan kita ke akhirat so lets explore it..



so okay here, its about 2 years lah kan tak update blog. emm. lama jugak. nak tahu tak sebab apa tak online 2 years and update blog ? haaaaa. sibuk kerjalah, sibuk cari duit untuk future yang akan datang. emm.. kalau dulu tu rajin lah, yelah kan, zaman sekolah, balik sekolah campak beg terus online! sukaaaaaaaaaaaaanyaa. rindu zaman dulu. lepastu mula lah zaman stalker orang kan. exspecially crusher kita lah. waaaaaaa rindu sesangat. :'(



so here, its been 2015 da. hampir da nak hujung bulan kan. and admin pun da nak final exam bulan 10 ni, ya Allah, cepatnya masa berlalu :'(  masih banyak lagi nak terjah dunia ni sebelum akhirat. haih. mudahan Allah memberi kesempatan untuk menelaah ilmuMu , and future yang baik . amin. :')



Banyak sebenarnya admin nak cerita, tapi kian hari masa membantutkan je, nak buat assignment lah apela. hmm dunia remaja, biasalah. nsyallah lagi setahun setengah bebas lah aku ! yeayyy. nak kerja dekat London. amin amin amin. semoga Allah permudahkan. Admin tak nak duduk dekat Malaysia ni, sebab the kind of person yang nak berjaya kena menjelajah dunia. ramai cousin admin semua belajar dekat luar negara, eh no. kerja dekat Arab Saudi , and so on. sekali balik gaji gedebak weiii :'(
so insyallah lah admin pun nak pergi menjelajah dunia Allah ni. amin. amin amin.





so the last, maybe admin akan rajin update blog kot. insyallah. its been 1 month hero dekat yogjakarta, jaga dri tu je yang mampu cakap. sebab masih tergamam dengan pemergian dengan tah pah pape last minute you inform aku nak pergi huargh. masih tak boleh terima apa yang orang buat ni. makin membuak membuak rasa _________ ! tah, semoga Allah permudahkan segala galanya urusan awak dan awak meneroka dunia dan akhirat Allah. amin. let it go ! haha. and be happy there dear future to be.

No comments:

Post a Comment

wah ade orang comment la :')